Display sustavi

display sustavi ROLL UP 85x200 ili 100x200
Roll up je display sustav koji je narjašireniji u uporabi. Koristi se za razne prezentacije priredbe, evente ili pak za trgovine pokretne i nepokretne. Sustav se sastoji od metalnog dijela i vizuala te prenosne platnene torbice. Vrlo se lako montira: izvadi se metalno kućište, te se okrenu nogice kako bi ga se postavilo na pod, nakon toga se metalna šipka postavi u svoje ležište te se zakači za gornji dio vizuala koji ima svoju kukicu. Zahvaljujući oprugama sustav je idealno nategnut i uočljiv. Za vizual se preporuča POLYPROP SATIN FILM.
display sustavi L-BANNER 80x200 ili 100x200
L-Banner je sustav vrlo jednostavan za montažu. Koristi se za razne prezentacije priredbe, evente ili pak za trgovine pokretne i nepokretne. Sustav se sastoji od metalnog dijela gornjeg i donjeg i vizuala te prenosne platnene torbice. Vrlo se lako montira: izvadi se metalno kućište, okrene se nogica kako bi ga se postavilo na pod, nakon toga se metalna šipka postavi u svoje ležište te se zakači za gornji dio vizuala koji ima svoju kukicu. Zahvaljujući metalnoj šipki sustav je idealno nategnut i uočljiv. Za vizual se preporuča POLYPROP SATIN FILM.

display sustavi

PROMO PULT POP UP
Ovaj profesionalni promo pult koristi se za razne evente ili sajamske izložbe. Vrlo se jednostavno montira. Sastoji se od strukture na kojoj su montirane magnetske trake. Na prednji dio pulta dolazi tanka polipropilenska ploča koja na sebi nosi vizual. Gornji dio pulta je drveni ili imitacija drva. Za vizual se koristi PVC naljepnica.

display sustavi

PROMO PULT PLASTIČNI S KRUNOM
Ovaj promo pult je narjašireniji u uporabi i koristi se za razne evente ili sajamske izložbe. Vrlo se jednostavno montira. Sastoji se od plastične strukture. Na prednji dio pulta dolazi tanka polipropilenska ploča koja na sebi nosi vizual. Osim police na sredini ima i iznad krunu za vizual. Za vizuale se koristi PVC naljepnica.

display sustavi

A-TABLA 70x100
A-Tabla je praktični podni disply sustav sastoji se od dvostranog klik klak okvira 70x100. Struktura je napravljena od eloksiranog aluminija visoke kvalitete izrade svih djelova. Klik klak okviri imaju u sebi antirefelxnu zaštitu. Materijal za ispis preporuča se 135 gr papir satin za plakate.

display sustavi

KLIK KLAK OKVIRI
Klik klak okviri idealno su rješenje za postere ili obavjesne table. Izraženi su od eloksiranog aluminija sa antireflexivnom zaštitom. Izrađuju se u dimenzijama: A2,A3,A4,B2,B1. Materijal koji se preporuča za ispis je 135 gr papir satin.

display sustavi

POP UP DISPLAY - ravni ili zakrivljeni
POP UP display ili zid kako ga nazivamo koristi se za evente ili prezentacije i tiskovne konferencije. Satsoji se od mrežaste strukture 3x4 te magnetnih traka koje su postavljene na njega. Vizuali se postavljaju tako da se ploče prislone na svaki od segmenata predviđenih za to. Na konstrukciju montiraju se svjetleći reflektori a Hard-Top torba može se iskoristiti za oslikavanje kao promo pult. Oslikavanje se vrši PVC naljepnicama.

display sistemi

WALL MAG STALAK
Dimenzije viuzala 60x120cm, napravljen od zrcalne DIBOND ploče i tankog sloja magnetne trake na sebi. Vrlo brza izmjena vizuala te je samim time idealan stalak gdje se često mjenjaju vizuali. Printabilni dio vizuala vrlo se brzo postavlja u 30 sekundi bez ikakve posebne vještine ili znanja. Pogledajte više na: WALLMAG NEWS

display sistemi

SIGNUM X-BOARD STALAK
Dimenzije viuzala 70x130cm, dvostrani napravljen od SIGNUM X-board reciklirane ploče. Vizual se printa direktno UV tsikom ili kašira pvc-naljepnicom. Pogledajte više na: X-BOARD stalak